נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/04/2006 | 13:57 | מאת: טלי

שלום דוקטור לפני מספר חודשים שמתי לב שהשיער שלי כבר אינו מלא כשהיה, השיער יותר רך ודליל. באותה תקופה טיילתי בהודו ולכן שיערתי שזה נובע מאי אכילת בשר ושינויים אחרים בתזונה. כשחזרתי לארץ עשיתי בדיקת דם וכל הערכים היו תקינים,פניתי לרופא עור וגם הוא ציין שבדיקת הדם תקינה והנשירה נובעת מהגלולות (אני נוטלת גלולות יסמין כשנתיים וחצי,ובדף המצורף לגלולות לא מצויין שנשירת שיער היא מתופעות הלוואי שלה), אך אני תוהה אם אכן זה נובע מהגלולות, כי הנשירה התחילה דווקא בטיול ואולי יכולים להיות איזשהם חוסרים שלא באים דוקא לידי ביטוי בבדיקת דם. וגם במהלך רוב הטיול הפסקתי לקחת את הגלולות(לכמשך 4 חודשים) תודה מראש על תשובתך

18/04/2006 | 16:17 | מאת: ד"ר אשר יהב

גלולות בדרך כלל אינן גורמות לנשירה! יתכן שיש לך מחסור באיזה ויטאמין או מינראל שאי-אפשר לגלות בבדיקת דם.נשאלת גם השאלה אם בוצעו כל בדיקות הדם שצריך!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור