אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/04/2006 | 19:49 | מאת: משה

שלום אני בן 30 וחליתי באבעבועות רוח בצורה חמורה, כעת משעברה המחלה נשארו על פני כ 10 חורים מפצעים שכנראה נפגעו מגירוד בלילה או מהכרית במהלך השינה, האם יש טיפול פשוט שיכול לטשטש את החורים או שיש לבצע פעילות חודרנית או כירורגית? תודה משה

10/04/2006 | 11:37 | מאת: ד"ר אשר יהב

בשלב הטרי והפעיל קל עדיין יחסית לטפל ואף למנוע את החורים האלה לשם כך היה עליך ךפנות לרופא מומחה עוד בשלב שבו היו הפצעים טריים. כאשר הכל כבר ישן -אזי יתכן שהדרך היחידה לשפר את המראה היא לפנות לפלסטיקאי שיבצע שיוף חירורגי של העור .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור