פטרת בציפורני הידיים והרגליים...

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/04/2006 | 22:32 | מאת: סיגל

מגיל בערך שנתיים יש לי פטרייה בציפורניים, כיום אני בת 26, ניסיתי אין ספור טיפולים הן במשחות והן בטיפות. מגיל ארבע לקחו דגימות אבל לא מצאו כלום והמשכתי לקבל רק משחות, אך לצערי שום דבר לא עזר. לא נואשתי והמשכתי להתרוצץ ולמצוא טיפול מתאים אך שוב לצערי ללא הצלחה. לאחרונה נשלחו שוב בדיקות ונמצא שיש לי שני סוגי קנדידה בציפורניים, קנדידה טרופיקל וקנדידה אלביקנס, מהרופאה הבנתי שזו פטריה שקשה מאוד לטיפול. היא המליצה לי על טיפול בכדורי ספורנוקס ולפי הבנתי שאין הבטחה שזה יכול לעזור ואם כן זה עלול לחזור, אני מתלבטת עדיין, גם בגלל טווח הטיפול, אחוזי ההצלחה, ומחירה היקר של התרופה, וגם התופעות הלוואי בטווח הרחוק. אני הגעתי למסקנה שאני רוצה להתפטר מהפטרייה אחת ולתמיד ולא על ידי לקיחת הכדורים, אלא על ידי עקירת הציפורניים והריסת השורש שלהם ככה שלא יצמחו לי יותר הציפורניים. הציפורניים נושרות לי אבל תמיד צומחות אותו הדבר. נואשתי, נמאס לי, הביטחון שלי ירוד, מתביישת לחשוף את ידיי וציפורניי, אני יודעת שזה מרתיע ומרחיק. אני רק מבקשת לדעת שהאם יש אפשרות לעקירת הציפורניים והריסת השורש, אם כן בבקשה לאן אני צריכה לפנות. אנא בבקשה עיזרו לי. סיגל

10/04/2006 | 11:43 | מאת: ד"ר אשר יהב

הדרך היא לפנות או לבקש שיפנו אותך לאחת ממרפאות החוץ של אחד מבתי החולים .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור