עור שומני.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/04/2006 | 00:16 | מאת: סיוון

שלום, אני בת 21 ועור הפנים שלי הוא מאוד שומני. אני משתמשת בקרם לחות מיוחד שאמור למנוע את הברק בעור הפנים,מי פנים וגם במסכה מיוחדת פעמיים בשבוע. אבל כל זה לשווא, אני שוטפת את הפנים בבוקר ותוך חצי שעה הם ממש מבריקות עד כדי כך שניתן אפילו "לאסוף" את השומן שעל העור עם האצבע. בנוסף יש לי גם הרבה פצעונים קטנים ללא מוגלה, הקוסמטיקאית אמרה שזה כתוצאה מהשומן. הבעיה מאוד מטרידה אותי, מה אני יכוה לעשות על מנת לשפר את מראה הפנים? תודה מראש.

05/04/2006 | 11:44 | מאת: ד"ר אשר יהב

ישנן תרופות שאפשר לקחת לתקופה מסוימת דרך הפה - אשר יכולות לגרום להצטמקות ולהתנוונות של בלוטות השומן שבעור.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור