בעיה בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/04/2006 | 20:44 | מאת: אלגרה

מזה כמה שבועות שבאצבע האגודל ביד מסביב לציפורן יש צבע שחור האצבע שינתה קצת צורה אך לא כואבת עלי לציין כי הייתי אצל רופא עור אשר שלח אותי לבדיקת מעבדה לגילוי פיטריה אך לא התגלה שיש לי פטריה ובכל זאת קיבלתי משחה נגד פיטריות וזה כמובן לא עזר האם מי שהוא מהרופאים נתקל בתופעה כזו? אודה על עזרתכם. הדבר מאוד חשוב אני בחורה מאוד אסטטית ודואגת מאוד לטיפוח הגוף תודה אלגרה

05/04/2006 | 11:46 | מאת: ד"ר אשר יהב

התופעה ידועה ומוכרת. אפשר לטפל בה בעזרת כדורים או/ו משחות מיוחדות , אבל יש לדעת : הטיפול יכול להיות ממושך .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור