הסרת שיער ובעיות בבלותת התריס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/04/2006 | 12:51 | מאת: קטי

שלום רב, בתי בת ה- 19.5 סובלת משיעור יתר בפנים עד לפני כמה זמן השתמשה במשחה להסרת שיער מיוחדת לפנים אבל משחה זו נעלמה מן השוק, פנינו למכון להסרת שיער ולאחר בדיקה אמרו לה שהיא מתאימה לטיפול אבל היא לא תוכל לעשות אותו כי היא שותה באופן קבוע אלטרוקסין לתת פעילות בלותת התריס (500 מ"ג לשבוע) ו 95% שהיא תסבול מפיגמנטציה. לאחרונה שמענו שיש טיפול אחר להסרת שיער בקרן אור. מה זה הטיפול בקרן אור? והאם זה יכול להזיק לה והאים יש שיטה אחרת או משחה שיכול לעזור לה בהסרת שיער?. תודה מראש קטי.

04/04/2006 | 18:56 | מאת: ד"ר אשר יהב

למיטב ידיעתי אין בעיה לבצע טיפול בלייזר בגלל נטילת אלטרוקסין.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור