בוהן שחורה בכף רגל

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/03/2006 | 14:13 | מאת: דני

שלום ד"ר אני בן 65, בריא בדר"כ, נטייה לסכרת ולשומנים בדם, לוקח תרופה לשומנים בדם לאחרונה הציפורן ברגל השחירה רופא עור הפנה אותי לבדיקה fungi source -אין עדיין תוצאות fungi microscopy:במשטח ישיר נראו קורים וספורות של פטריות מה המשמעות? האם זה אומר שיש לי פטרייה או יש צורך לחכות לתוצאה של fungi source? תודה רבה

28/03/2006 | 10:46 | מאת: ד"ר אשר יהב

כן יש לך פטרת בציפורניים. רצוי בהחלט לחכות לתוצאת התרבית של הציפורן כי בעזרת תוצאות התרבית אפשר להתאים טוב יותר את הטיפול.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור