פטרייה באזור המצח

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/03/2006 | 11:48 | מאת: אמנון

התפתחה לי פטרייה באזור המצח העליון, בכדי לטפל בה קיבלתי משחת קומאגיס. העניין הוא שאחרי שלושה עד ארבעה ימים הפטרייה אכן חולפת אך לאחר יום עד יומיים בהם אני מפסיק למרוח את המשחה הפטרייה חוזרת. האם אני צריך להמשיך למרוח את המשחה גם לאחר שהפטרייה חולפת ואם כן אז למשך כמה ימים? ובמידה ולא האם צריך להחליף תרופה?

28/03/2006 | 10:48 | מאת: ד"ר אשר יהב

אני כלל לא בטוח ממה שאתה מתאר שמדובר אכן בפטרת ! ועד שאין אבחנה מדויקת אי אפשר לייעץ לך בנוגע לטיפול .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור