פריחה בעור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/03/2006 | 20:50 | מאת: אני

שלום רב, אני כחודשיים לאחר לידה שנייה. כבר לקראת סוף ההריון הופיעה לי פריחה על עור הרגליים, אותה ייחסתי להתייבשות העור לקראת הלידה. לאחר הלידה וככל שחולף הזמן, התופעה רק מחריפה. הפריחה החלה באחורי הרגליים, וכעת התפשטה לירכיים הקדמיות. החלפתי מספר קרמים קוסמטיים, אך אלו אינם מסייעים ואולי אף מחריפים. כעת אני מנסה את קרם הלחות של בתי התינוקת, אשר אמור להיות ייעודי לעור רגיש מאוד. אני דיי נואשת. יש לי תחושת יובש תמידית, עקצוצים ואי-נעימות. ברצוני לציין כי הריוני הראשון לא הביא עימו תופעות כאלו. אשמח לקבל כל הכוונה או עצה, ולדעת האם הקרם עזרקאין יכול לסייע. תודה מראש, אני.

17/03/2006 | 18:17 | מאת: ד"ר אשר יהב

לחלוטין לא מומלץ להשתמש בקרם עזרקאין! אני מציע שתפני לרופא עור מוסמך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור