אקנה וכתמים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/03/2006 | 14:15 | מאת: דנית

לדר אשר שלום אני בת 33 וסבלתי מאקנה ועדיין סובלת מעודף פיגמנטציה בפנים,הלכתי לרופא עור והוא נתן לי מינוציקלין וגם תרכובת שנקראת גליקמן המצב אחרי נטילהנ של חודשיים חזרתי אליו לביקור והוא נתן לי כדורים בשם avipur ויטמין a 3 פעמים ביום 90 כדורים . השאלה שלי היא איך בדיוק הכדורים יעזרו לי והאם גם הם ישפרו את המצב או רק ישמרו על התוצאה ושאלה נוספת היא איך ניתן להתגבר על עודף פיגמנטציה בקיץ למרוט שאני משתמשת קבוע במקדם הגנה והתרכובת של הרופא היא רק לחורף בתודה דנית

17/03/2006 | 18:24 | מאת: ד"ר אשר יהב

ישנן משחות אחרות שעוזרות להסיר את הפיגמנטאציה שאחרי אקנה ושבהן אפשר להשתמש גם בקייץ. נשאלת השאלה גם באם מקדם ההגנה שאת משתמשת בו מספיק וגם מתאים לבעיה שלך .

17/03/2006 | 18:25 | מאת: ד"ר אשר יהב

ישנן משחות אחרות שעוזרות להסיר את הפיגמנטאציה שאחרי אקנה ושבהן אפשר להשתמש גם בקייץ. נשאלת השאלה גם באם מקדם ההגנה שאת משתמשת בו מספיק וגם מתאים לבעיה שלך .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור