טיפול באקנה עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

11/03/2006 | 12:59 | מאת: ליאור

שלום אני מטופלת בגלולות "דיאנה 35" במשך חודש וחצי . אין לי בעיות עם הורמונליות. יש לי אקנה כבר שנה וטפלתי באנטיביוטיקה 3 פעמים במשך שלושה חודשים כל טיפול, וכל פעם שהפסקתי חזר לי האקנה. עם הזמן אני רואה החמרה באקנה עם השנים התחיל לי אקנה רק שנה וחצי האחרונים. אינני יודעת אם להמשיך את הגלולות כי אני חוששת שהאקנה מחמיר. האם הגלולות אמורות להשפיע רק אחרי זמן מה? אוו שהן אמורות להשפיע מיידי? אינני מעוניינת ברקוטן כי מצבי לא חמור. אודה לך אם תחזירו תשובה בהקדם. תודה

13/03/2006 | 12:58 | מאת: ד"ר אשר יהב

גם באותם המקרים שדיאנה עוזרת - הרי שזה לוקח 3 עד 4 חדשים עד שמתחילים לראות את השיפור .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור