בלוטה ברגל בצמוד למפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/03/2006 | 22:29 | מאת: שיר

לא יודעת אם אני מפנה את השאלה למקום הנכון, אבל מצאתי לנכון להתחיל מאיפושהו! יוצאת לי מידי פעם בלוטה ברגל (כל פעם באותו המקום)- בצמוד לקו הביקיני (מפשעה), בלוטה אדומה ונפוחה. כשאני נוגעת בה, ולוחצת עליה- ממש מורגשת גוש קטן - ולאחר מכן (הנגיעות), היא מתנפחת ונאדמת. (מעט כואבת, כאב מעצבן) מזה יכול להיות? האם אני צריכה להבהל? לאיזה רופא עלי לגשת? מוצאת לנכון להוסיף, בת 21, בריאה לחלוטין, (אחרי בדיקות דם תקינות ) אשמח לקבל תשובה במהרה..

03/03/2006 | 21:35 | מאת: ד"ר אשר יהב

יש מקרים של דלקות מוגלתיות חוזרות ונשנות של בלוטות הזיעה באזור זה של הגוף. אין מה להבהל אך בהחלט כדאי לפנות למומחה .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור