נקודות חן מרובות שאלה לד"ר יהב

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/02/2006 | 10:55 | מאת: רונית

יש לי בגוף הרבה נקודות חן. מאז שאני זוכרתצ את עצמי יש לי מספר נקודות חן גדולות מאוד החזה בבטן ובגב. לפני מספר שנים הייתי אצל רופא עור שאמר שאין מה לדאוג ואם אני מעוניינת מבחינה אסטטית אפשר להורידן. עד היום לא הורדתי אותן והן נשארו כמו שהיו. האם חייבים להוריד אותן או שזה רק מבחינה אסטטית הן די גדולות ולא יפות אך פחדתי. אנשים טוענים שעלי להוריד אותן. אשמח לקבל את הייעוץ שלך תודה רבה רונית

23/02/2006 | 12:42 | מאת: ד"ר אשר יהב

הכל תלוי בסוגן של נקודות החן: ישנם סוגים שאינם מסוכנים ועל כן אין צורך להורידן אלא אם כן הן מפריעות לך מבחינה אסתטית . מאידך ישנם סוגים שיש בהם פוטנציאל של סיכון ואשר על כן חייבים להסיר אותן למניעת בעיות בעתיד או במקרים אחרים אפשר להסתפק במעקב ורק אם יש התפתחות לרעה אז מסירים אותן .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור