כתמי הריון או כתמים הורמונליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/01/2006 | 13:06 | מאת: רינת

אני כבר שנה אחרי לידה, ויש לי עדיין כתמים בלחיים שלא מרפים (כתמי הריון), ניסיתי פילינג קריסטלים(כמה פעמים ) אצל קוסמטיקאית, כת מיני קרמי הבהרה למניהם, לאחרונה קיבלתי המלצה מקוסמטיקאית באחד המכונים להשתמש בקרם הבהרה חדש של פריורי- דרמלוג'יקה, יש עוד משהו שאפשר לעשות?? קרם מיוחד, טיפול מיוחד , אני מוכנה לעשות ה-כ-ל!!

15/02/2006 | 18:27 | מאת: ד"ר אשר יהב

אפשר באחוז גדול של המקרים לשפר מאוד את המצב בעזרת משחות תרופתיות שהרופא יכול להתאים עבורך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור