כתמים ברגליים כתוצאה מהסרת שיער בשעווה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/01/2006 | 23:42 | מאת: מיכל

שלום, לפני 3 חודשים הורדתי שיער ברגליים עם שעווה אצל קוסמטיקאית. זוהי לא הפעם הראשונה שאני מורידה עם שעווה אך אצל קוסמטיקאית אחרת. הלכתי למישהי חדשה ואני מאוד מצטערת על כך. לאחר הטיפול הופיעו לי כתמים, כמו פצעים בכמה מקומות ברגליים. בהתחלה חשבתי שזה רק קילוף של העור מכיון שיש לי עור כהה והשתזפתי מאוד בקיץ והיו לי כמה קילופים של העור במהלך אותה תקופה. מאז נשארו לי הרבה כתמים בהירים על הרגליים, כמו כיתמי פיגמנטציה. היום הייתי אצל רופא עור. הוא ניסה להסיר שיכבת עור במקום שכהה עם בנזין רפואי (?) וצבע העור ירד מעט. הוא נתן לי כמה דברים לטיפול: תרחיץ סבוסל לשטיפה פעם ביום וקרם גוף טיפולי של דר' פישר U Lactin כמו כן הוא נתן לי קרם לוקסיד לטיפול באקנה שיש לי ואמר שגם את זה אני יכולה לנסות למרוח על הרגליים. האם הטיפול שנתן לי הוא נכון? האם הכתמים הבהירים יכולים להיעלם? אני חיבת לציין שכשהוא ראה את הכתמים בפעם הראשונה, לפני שניסה להסיר את שיכבת העור, הוא אמר לי שיכול להיות שזה לא יעלם ושאני צריכה לא להיחשף לשמש...הוא דיי הפחיד אותי. בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה רבה, מיכל

15/02/2006 | 18:20 | מאת: ד"ר אשר יהב

העובדה שהכתמים לא עברו לך אחרי 3 חדשים היא ההוכחה הטובה ביותר שהטיפול שקבלת איננו מתאים !

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור