צמיחת עור הפוכה ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/12/2005 | 11:51 | מאת: ניצן

היי, יש לי בעיה חמורה! צמיחת השערות שלי ברגליים, גורמות לי לפצעים רבים.. השערה נכנסת פנימה, גורמת לפצע בעור ואח"כ לצלקת! הבעיה היא שבעבר הייתה קיימת אצלי התופעה הזו, אך לא במינון כזה של פצעים.. כמעט בכל ס"מ ברגליי, נמצא פצע! התחלתי טיפול באינפרא אדום ומרופא עור קיבלתי תרופה "מינוקלין". אין שינוי כבר כמה חודשים, ובינתיים, אני "משחקת" ברגליים, כיוון שדווקא השערה שצומחת בפנים היא זו שגורמת לפצע ולאחר מכן לסימנים.. לכן, אני במו ידיי, מוציאה השערות החוצה. האם זה נכון? האם יישארו כתמים ומה אפשר לעשות עם זה? האם יש צורך לשפשף עם ליפה? האם אי פעם אשוב להרגיש נשית כפי שהייתי קודם?

15/02/2006 | 18:24 | מאת: ד"ר אשר יהב

אפשר לטפל בבעיה שלך ולשפר מאוד את מצב העור שלך . אך בוודאי ובוודאי שמה שאת עושה אינו מועיל ואף יכול להזיק !

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור