גירודים בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/09/2005 | 10:13 | מאת: טל

שלום, אני בת 21 וסובלת כל הזמן מגירודים בבית השחי, פניתי כמה פעמים לרופא עור, פעם הוא אמר לי להחליף דאודורנט- החלפתי, פעם שנייה הוא אמר שזה בגלל הריח ששמים בדאודורנט, אז קניתי דאודורנט ללא ריח וזה לא עזר, בפעם השלישית קיבלתי משחה "דיפרוג'נטה" בהמשך לשימוש בדיאודורנט ללא ריח וזה גם לא עזר, אני ממש מיואשת, אלה גירודים נוראיים שמגיעים עד זוב דם לפעמים בהתקפים של פעמיים ביום בערך.... האם יש לך הצעה נוספת לטיפול בבעיה או מה הגורם לה? תודה

24/09/2005 | 15:48 | מאת: ד"ר אשר יהב

אם את ממשיכה לסבול אזי זה סימן שלא קיבלת טיפול נכון. אין לי ספק שבעזרת טיפול הולם אפשר לעזור לך.התאמת הטיפול לחולה יכולה להעשות רק אחרי בדיקה בלתי אמצעית.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור