צלקת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

23/09/2005 | 17:43 | מאת: דנה

ד"ר , יש לי שאלה שבשבילי מאוד מטרידה. לפני כ 4 חודשים היה לי פצע(חצ'קון) על הלחי , בלילה בטעות כנירא נגעתי בו - ומאז עברו 4 חודשים ונשארה לי צלקת שקועה( קטנה כמו נקודה בצבע ורוד, חשבתי שהיא שקועה בגלל שהיא עדיין טריה אך עדיין היא לא עברה האם אוכל להגיע אליך לטיפול? האם יש טיפול שאפשר להחליק אותה, היא לא ממש שקועה ואין לי יותר צלקות לעומת שהיו לי פצעים אך הם לא השאירו צלקות אף פעם. תודה מראש

24/09/2005 | 15:50 | מאת: ד"ר אשר יהב

על מנת שאפשר יהיה לדעת במה מדובר בדיוק אין דרך אחרת אלא בדיקה רפואית ישירה ובלתי אמצעית. הטלפון שלי רשום בראש הפורום.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור