בלוטות בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/09/2005 | 18:17 | מאת: שמוליק

שלום, לאחרונה גיליתי מספר נקודות אדומות וייתכן כי מוגלתיות, ומאוד כואבות במגע או בהזזה של האיזור שבו הן עלו, בתחילה אחת בבית השחי ואז עוד שתיים בבית השחי, נקודות קטנות מעט ממטבע שקל, בולטות מהעור, כמו כן הופיעו ממש בסמיכות שתי נקודות אדומות אך שונות מעט בצדי הצוואר, כמו גם בלוטה אחת באיבר המין. מה זה יכול להיות? בבדיקות דם שערכתי בעבר נמצא כי חסר לי פריטין תחת אנדוקרינולוגיה, האם כל זה יכול להיות קשור לבלוטת התריס או משהו בסגנון?? תודה מראש.

23/09/2005 | 17:04 | מאת: ד"ר אשר יהב

קרוב לוודאי שאתה סובל מזיהום מוגלתי של בלוטות הזיעה של בתי השחי והמפסעות. אין לזה שום קשר עם בלוטת התריס.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור