נקודת חן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/09/2005 | 13:22 | מאת: חנה

בס"ד שלום רציתי לדעת מה הכוונה "נגע לא סדיר",(לפי הגדרת הפלסטיקאי שהמליץ להוריד את הנקודה) והאם תחושות מפעם לפעם במקום של עקצוץ או כאב קל מעידות על מצב מסוכן? עלי לציין שהנקודה לא גדלה, ובפעמים שהייתי אצל רופאת העור היא בכלל לא התייחסה אליה. לעומת זאת הפלסטיקאי מייד התייחס אליה והמליץ להורידה. תודה רבה ושנה טובה

23/09/2005 | 17:01 | מאת: ד"ר אשר יהב

עיקצוץ או כאב קל אינם מעידים בהכרח על מצב מסוכן. שומה בלתי סדירה היא שומה שמחייבת תשומת לב מיוחדת משום שיש לה יותר פוטנציאל להפוך עם הזמן למה שהוא פחות סימפאטי משומה סתם.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור