יבלות וירליות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/09/2005 | 20:48 | מאת: יניב

שלום, לאחי ישנן יבלות באזור הנחיריים שאובחנו ע"י רופא כ- verruca vulgaris. הטיפול שהוצע ובוצע גם מספר פעמים היה צריבה בלייזר ובחנקן נוזלי - אך ללא הועיל. היבלות חזרו וביתר שאת. האם קיים טיפול/משחה/תכשיר אחר יעיל למחלה זו (האם המשחה אלדרה מתאימה במקרה זה)? האם האבחנה שנעשתה על סמך מראה בלבד (ללא ביופסיה) אמינה? היות והדבר מפריע מאוד לאחי מבחינה אסתטית - לתשובתך המהירה אודה, יניב

21/09/2005 | 13:00 | מאת: ד"ר אשר יהב

אבחנה קלינית הנעשית ע"י מומחה מנוסה היא בהחלט אמינה! משחת אלדרה יכולה להתאים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור