חצ'קונים- בגיל 40

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/09/2005 | 01:17 | מאת: ורד

באזור הסנטר חוזרות הגבשושיות שמהן יוצאים פצעים , לאורך החודש ללא קשר לימי המחזור (ללא גלולות).בזמנו בדיקת ההורמונים- היתה תקינה, אני אוכלת מאוזן ומשלימה עם קומפלקס B, ויטמין C, לציטין , אומגה , שן שום , ולאחרונה הוספתי שמרי- בירה (האם הם תורמים מעבר לויטמין B ? ), האם יש משחה חיצונית , או תוסף שיכול לאזן את הפעילות בעור ?

15/09/2005 | 23:23 | מאת: ד"ר אשר יהב

אני הייתי ממליץ לך לפנות למומחה.יתכן מאוד שאת זקוקה למשחות הניתנות רק במרשם רופאואולי את זקוקה גם לטיפול דרך הפה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור