נגישות
נגישות

נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/09/2005 | 05:49 | מאת: א

אני בת 29 ולאחרונה אני סובלת מנשירת שיער יותר מהרגיל. ההמוגלובין בתחום התחתון של הנורמה. האם כדאי לקחת ויטמינים או תוספי תזונה?

13/09/2005 | 22:35 | מאת: אור

הבת שלי בת 22 סובלת מנשירת שיער כחודשיים. בדיקות הדם שלה בסדר. רואים שינוי בנפח השער. רופאת עור אמרה לה שאולי זה נגרם מסטרס ועליה להתחיל שימוש במינוקסי למס' חודשים. האם כדאי להתחיל את השימוש בתכשיר זה. שאלתי היא האם זה יכול לגרום לצמיחת שיער על הפנים. אם מפסיקים את השימוש האם יכולה להיות נשירה מוגברת והאם יכולה להיות פגיעה בכבד או באברים אחרים. אודה לתשובה.

מינוקסי אינו פוגע בכבד. הוא גם לא גורם לשיעור על הפנים אלא אם כן מורחים אותו על הפנים.כאשר מפסיקים את השימוש בו יש בהחלט אפשרות שהנשירה תתחדש.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור