נשירת שיער שלא מפסיקה במשך שנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/09/2005 | 10:27 | מאת: דורית

שלום רב. הייתי רוצה לדעת מהן דרכי הטיפול המומלצות לנשירת שיער, שהביאה אותי למצב שצפיפיות השיער שלי כה דלה, שיש ממש שבילים גדולים. האם אתה ממליץ על ויטמינים ? אציין שבבדיקות הדם שלי הכל בסדר (בלוטת תריס, אבץ, ברזל). כן הפסקתי לקחת גלולות כי שמעתי שזה משפיע על נשירת שיער תודה מראש על תשומת הלב

08/09/2005 | 18:18 | מאת: גילה

דורית שלום, אני ממליצה בחום על "רוטס HR", טבליות המיועדות להפסיק נשירה. מדובר על טיפול של חצי שנה יום יום כדור. דרך אגב, זה לא פועל תוך יום, אלא לפחות חודש לוקח לזה להשפיע. איך לא ניסית עד היום??? בהצלחה!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור