נגישות
נגישות

נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/09/2005 | 14:36 | מאת: תומר

שלום לדוקטור, אני משתמש בפרופסיה כבר 7 שנים, עם הצלחה רבה. בשנים הראשונות הנשירה כמעט פסקה וחלה צמיחה מחודשת, ובשנתיים האחרונות ההשפעה ירדה משמעותית ובתקופה האחרונה זה ניראה כאילו כלל זה לא משפיע יותר. אני יודע שקיימת תרופה בשם אבודרט אשר מטפלת בבעיות הערמונית אך עוזרת מאד נגד נשירת השיער, ע"ב מנגנון דומה לפרופסיה. ואני גם יודע שלתרופה זו קיימות תופעות לוואי יותר מאשר לפרופסיה, למרות שלא היו לי כלל תופעות לוואי עם הפרופסיה, אבל התוצאות עם התרופה הנ"ל מרשימות והבנתי שכאשר פרופסיה אינה עוזרת זה זמן טוב לעבור לאבודרט. ברצוני להשתמש בתרופה זו ורציתי לדעת האם ניתן לקבל מרשם מרופא עור לתרופה או מכל רופא אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתרופות גנריות דרך הרשת (אני מפחד מלקנות תרופות ממקום שהוא לא מורשה) אנא עזור לי. בברכה, תומר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור