שאלה - פתרון תמוה של רופא עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/09/2005 | 21:50 | מאת: avigail

אני בת 27. עור הפנים שלי מצוין טפו טפו טפו. המצח - הוא המקום הבעייתי היחידי, אך גם כן מדובר בצורה קלה ביותר של אקנה, או כך לפחות אמר הרופא. מעולם לא סבלתי מאקנה, כנראה שכפי שהוא שאל זה משום שהפסקתי לקחת גלולות. על כל פנים - מדובר בשמנוניות קלה של המצח ובחספוס (כלומר הפצעים ממש ממש קטנים), לפעמים קצת אדמומיות. בכל אופן, הרופא המליץ לי על... ראוקוטן!! מה ?? איך ממליצים במצב כל כך קל של אקנה על התרופה הזו?? אני כמובן לא מתכוונת לקחת אותה רק בגלל הפצעונים הקטנים שיש לי. דבר שני - למה אף אחד לא מנסה למצוא פתרון למחלה הזאת שיש נדמה לי ל-10 אחוזים או יותר של הפצעים בחלק האחורי של הזרוע (בילדות זה גם בפנים ויש אנשים שיש להם על הירכיים)... כל כך הרבה אנשים סובלים מזה... מפגע אסתטי לא יותר אבל בימים אלה...

02/09/2005 | 18:16 | מאת: ד"ר אשר יהב

אם אכן התאור שלך מדויק -אזי באמת לא היית נותן לך רואקוטאן . הייתי בהחלט מסתפק בטיפול חיצוני בלבדנניח בעזרת משחת רטאוויט.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור