כתמים חומים במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/09/2005 | 18:13 | מאת: אליזה

יש לי בעיה, שאני לא בטוחה שיש לה פתרון. הייתי שמנה המון שנים ולאחרונה עשיתי דיאטה. הבעיה היא שכשהייתי שמנה הירכיים שלי היו מתחככות זו בזו כל הזמן והשפשוף הזה נגרמו לי כתמים כהים מאוד במפשעה- אני לא מעיזה להסיר בגדים בגלל זה, ללכת לים ובכלל זה גורם לי חוסר בטחון משווע. יש דרך להבהיר /להעלים אותם? עליי לציין שאני תימניה, אמנם מה"בהירים" אבל הפיגמנטים כהים, אני מניחה. והכתמים ממש מכוערים, כמעט שחורים ומגיעים ממש עד אמצע הירכיים (כלומר, חצאית מיני אני לא יכולה ללבוש גם...) תודה מראש על התגובה.

01/09/2005 | 21:47 | מאת: ד"ר אשר יהב

האם חזרת למשקל גוף תקין או שאת עדיין סובלת מעודף משקל.האם יש לך תופעה דומה בבתי השחי ובקיפולימ הצוואר?אם אכן משקל גופך כעת תקין ואם אכן הסיבה היתה רק שפשוף - אזי ניתן בעזרת שילוב של משחות לזרז את הבהרת הצבע והחזרתו לצבע תקין.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור