עור בעייתי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/08/2005 | 17:16 | מאת: יעל

שלום, אני בת 23, ומאז ומתמיד היה לי עור מחוספס. את השם המדויק איני יודעת אבל אנסה לתאר, העור דמוי עור ברווז בחלקים שונים בגוף (בעיקר בזרועות, אך זה כמעט בכל הגוף). זה מגביל אותי. זה גורם לי לתחושת חוסר ביטחון לא פעם. ניסיתי כל מה שהמליצו (שזה לא הרבה), את הסבון- "זניאק ג'ל", ובימים אלו אני מנסה לשפשף בעדינות את הזרועות. אני לא יודעת אם זה רק פוצע קצת את העור והתוצאה פשוט לא מיידית או שכדאי שאני אפסיק. אני לא יודעת מה לעשות! זה מתסכל. נורא מתסכל. האם יש משחה שאני לא מודעת אליה? האם כדאי להמשיך בשיפשוף קל עם האבן? האם לנצח אני אשאר עם העור ככה??? טוב. כולי תיקווה שיהיה איזשהו פיתרון או לפחות הצעה לפיתרון כי אני לא מסוגלת לאבד תיקווה. תודה רבה מראש (:

27/08/2005 | 18:29 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין שום מקום לייאוש או לאיבוד תקווה! נכון שזהו מצב שצריך ללמוד לחיות איתוכי זהוא העור שלך וזו הגנטיקה שלך ואת זה אי אפשר לשנות. מאידך ניתן לשפר מאוד את המצב בעזרת שילוב נכון של ויטאמינים מסוימים דרך הפה+מריחה קבועה של תכשירים חיצונייםהמותאמים למצב הספציפי שלך.

29/08/2005 | 13:03 | מאת: יעל

אז קודם כל תודה. על העידוד והתשובה המהירה. אשמח לדעת איפה אני יכולה לקבל את המידע על הויטמינים האלו בשילוב התכשירים כיוון שעד עכשיו אף רופא עור לא המליץ לי על משהו ספציפי. תודה. שוב

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור