טיפול בסימני מתיחה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/08/2005 | 23:00 | מאת: טליה

שלום, אני בת 19, ובעקבות שימוש בגלולות החלו להופיע סימני מתחחה באזור החזה והשוקיים. סימני המתיחה בולטים מאוד (בגוון אדום סגול) טמפריעים לי מאוד מבחינה אסתטית. האם קיים טיפול תרופתי/משחה שיכול להפוך סימנים אלה ל"שקופים" או שמא זה רק עניין של זמן? בתודה מראש, טליה.

27/08/2005 | 16:29 | מאת: ד"ר אשר יהב

כל עוד הבעיה טרייה והצבע אדום - ניתן בעזרת טיפול הולם, שילוב של תרופות+משחות מתאימות - ניתן להעלים את התופעה לגמרי ברוב המקרים. אבל את צריכהלמהרכי אם תחכי התופעה תהפוך להיות בלתי הפיכה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור