פיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/08/2005 | 09:10 | מאת: אורית

שלום רב, אני בת 36, גוון עורי הינו שחום-צהבהב ועור הפנים שלי נוטה לפיגמנטציה. אני מאוד משתדלת לא לחשוף את הפנים לשמש ומשתמשת בקרם הגנה ומייק אפ עם מקדם הגנה. אך לצערי, עדיין יש לי כתמים חומים שמאוד מאוד מפריעים לי. רציתי לברר על טיפולים כמו פיליג עמוק, האם מומלץ לבצע פיליג? מה מומלץ לעור הפנים שלי ? והיכן הכי בטוח לבצע את הטיפול? אודה לכם מאוד מאוד על התייחסותכם. בברכה, אורית

24/08/2005 | 16:05 | מאת: ד"ר אשר יהב

אני לא ממליץ על שום פילינג ובוודאי לא פילינג עמוק! את זקוקה לבדיקה של מומחה שירשום לך משחה רפואית מיוחדתשתרקח במיוחד עבורךואשר הרכבה הספציפי ייבע בהתאם לסוג הבעיה שלך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור