נגישות
נגישות

הסרה עצמית של נקודת חן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/08/2005 | 23:22 | מאת: עדנה

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון , אם לא, אשמח אם תפנה אותי לפורום הנכון. הבעיה היא שהייתה לי נקודת חן בסנטר טיפה בולטת ובלי לשים לב קילפתי אותה כי חשבתי בטעות שזה פצעון או משהו ואז ירד לי דם והבנתי שזו הנקודת חן. הנקודה לא נעלמה לגמרי רק חתיכה קטנה ממנה ירדה. השאלה : האם זה מסוכן? ומה היה קורה אילו הייתי מסירה אותה לגמרי בעצמי? זה לא כל כך כאב לי.... אני קצת מוטרדת ומסוקרנת. תודה רבה.

מה שעשית הוא אסור בהחלט. כל חיטוט בשומה יכול בפוטנציה לגרופ לכך שהשומה תהפוך למה שהוא יותר מסוכן.

מה שעשית הוא אסור בהחלט. כל חיטוט בשומה יכול בפוטנציה לגרופ לכך שהשומה תהפוך למה שהוא יותר מסוכן.

מה שעשית הוא אסור בהחלט. כל חיטוט בשומה יכול בפוטנציה לגרופ לכך שהשומה תהפוך למה שהוא יותר מסוכן.

מה שעשית הוא אסור בהחלט. כל חיטוט בשומה יכול בפוטנציה לגרופ לכך שהשומה תהפוך למה שהוא יותר מסוכן.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור