פסרואזיס דלקתי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/08/2005 | 04:02 | מאת: המיואשת

שלום וברכה, אינני יודעת מה לעשות, אני חולת פסוראזיס קשה, טופלתי במטרוטוקסט שהופסק עקב בעיה שנוצרה בכבד, ומאז אני מתאשפזת הרבה בבית החולים, אך לא נקיה לתקופה ארוכה, אני אחרי אשפוז של חודש, ירדתי לים המלח ל-4 ימים והמשכתי לטפל ביו וי בי אך תוך שבוע כל הגוף התמלא פסוראזיס דלקתי ממש עוד אדום ומגורה מעליו שיכבה של דלקת ומעל קילופים של הפסוראזיס אם אני מקלפת את הקשקשת הכל רטוב ודלקתי אין לי מושג למה תמיד אני חוזרת לאותו מצב חודש אחרי אשפוז, הפסקתי את הטיפול ביו וי בי בגלל הדלקות הרבות בגוף מרחתי סטרואידים וכלום לא עוזר עדיין יש התפרצות של פסוראזיס דלקתית כך שכל הטיפול והאשפוז לא עזרו אולי החמירו את מצבי פשוט הכל מלא דלקת מה לעשות אולי תייעץ לי מדוע הפסוראזיס דלקתי בצורה זו ואיך יוצאים מזה? מודה לך על תשובתך מאחר ואני אובדת עצות, ומיואשת ממצבי

21/08/2005 | 12:38 | מאת: ד"ר אשר יהב

האם את סובלת מכאבי-פרקים?מה גודל שטח הגוף הנגוע? הטיפול בים המלח צריך להמשך כחודש על מנת שיהיה יעיל. ישנה אפשרות של שינוי יסודי בתזונה שלךובאורח החיים שלך שיביא - לא מיד - לאט ובהדרגה לשיפור המצב.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור