אדמומיות סביב האף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/08/2005 | 01:30 | מאת: רונן

היי, כבר כמה חודשים האיזור סביב האף עד לקרבת הפה, אדום מאוד במה שנראה כמו פריחה ורופא נתן לי בטאקורטן אבל זה לא עוזר. האם זה משהו ספציפי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף, האזירו סביב הפה שלי, בגוון עור שונה משאר הפנים - צהוב יותר וזה נראה ממש מוזר. מה זה ומה אפשר לעשות? תודה רבה

21/08/2005 | 12:41 | מאת: ד"ר אשר יהב

צריך לשנות את המשחה שלך, לנסות משחות אחרות עד שימצאו פתרון . ואם שום משחה לא תעזור יש מקרים שבהם מתן אנטיביוטיקה מסוימים כן יכולים לפתור את הבעיה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור