הבהרת עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/08/2005 | 04:32 | מאת: מיכאלה

אינני יודעת אם שאלתי מתאימה לפורום הזה אבל ברצוני לדעת כיצד ניתן להבהיר את עור הגוף והפנים בצורה תמידית. איזה הליך רפואי עבר למשל מייקל ג'קסון שהביא אותו מעור אפריקאי לעור בהיר-לבן? תודה

20/08/2005 | 17:24 | מאת: ד"ר אשר יהב

מה שאת מבקשת לעשות הוא לא כל כך מומלץ. התהליך הוא בלתי הפיך.ו בעקבותיו תצטרכי מאוד להזהר כל החיים מפני חשיפה לשמש.כל חשיפה - לאחר שתעברי תהליך כזה שהוא כשלעצמו לא קל , לא קצר ולא פשוט- כל חשיפה לשמש תגרום לך לכוויה קשה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור