פזוריאזיס בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/08/2005 | 18:46 | מאת: שרון

שלום אני סובלת מפסוריאזיס בקרקפת כשנה וחצי בערך בהתפרצות הקודמת והראשונה של המחלה טופלתי בתמיסת דיפורוסאליק ושמפו t-gel והפסוריאזיס נעלמה לחלוטין לחצי שנה בערך בהתפרצות הנוכחית ניסיתי את אותו הטיפול והוא ממש לא עוזר. יש לציין כי על שמפו ה t-gel כתוב בתווית שהשמפו עבר שיפורים וחידושים שאמורים לעשות אותו פחות מייבש ולהקל על הסרוק, כמו כן אין לשמפו כבר את ריח הזפת אלא סתם ריח של שמפו רגיל. האם זו יכולה להיות הסיבה שהטיפול לא עובד? או אולי העובדה שהשיער שלי בהתפרצות הזו ארוך יותר מבקודמת? ואם אל איך ניתן לטפל? אשמח על כל פיסת מידע תודה שרון

16/08/2005 | 22:04 | מאת: ד"ר אשר יהב

הזפת וריח הזפת חיוניים ליעילותו של השמפו.יתכן מאוד שאותם שיפוריפ כביכול הם אלה שגרמו לכך שהשמפו כעת לא יעיל. תנסי להשתמש ב אלפוזיל שמפו.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור