שיערות - שתי שאלות:

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

14/08/2005 | 11:33 | מאת: שירן

1.רציתי לדעת האם אצל כל אישה יש שיערות גם על השפתים החיצוניות וסביב פתח הנרתיק והאם מצב כזה הוא נורמלי 2. במצב שבו יש שערות רבות בין השדיים וגם עליהם (עדינות מאוד אבל כהות) מה ניתן לעשות? (כל התכשירים שראיתי בבתי מרקחת אוסרים שימוש באיזור זה)

14/08/2005 | 14:47 | מאת: ד"ר אשר יהב

1.כן 2.ראשית צריך לברר אם יש אצלך איזו בעיה הורמונאלית. האם המחזור סדיר? באפ יש בעיה הורמונאלית - אזי אפשר לטפל בעזרת גלולות מסוימות למניעת הריון +תרופות דומות נוספות.

14/08/2005 | 16:12 | מאת: ד"ר אשר יהב

ראשית כדאי לחזור על הבדיקות.לא חייב להיות שאמא שלך תהיה שעירה;יכולה להיות גם דודה מצד האב או האם או אחות למשל וכו.האם את ממוצא פרסי או כורדי?כי בעדות אלה יכולה להיות נטייה לכך.אם את ממוצא כזה למשל וגם אם בבדיקות דם לא יתגלו בעיות הורמונאליות - אזז אפשר לשקול טיפול בתרופות הנל.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור