רואקוטן - ללא הועיל

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/08/2005 | 14:40 | מאת: סיגליי

שלום אני בת 39 נטלתי רואקוטן במשך 4 חודשים (3 כמוסות ביום) היום אני כמעט 3 חודשים אחרי ונראה לי שהטיפול לא עזר יוצאים לי מידי פעם פצעים (לא באותה כמות -אך עדיין) מה עושים?? (לא מעוניינת לחזור על הטיפול - הכדורים גרמו לי לכאבי שרירים/פרקים שהקשו קצת על התפקוד) ועוד דבר -סבלתימנשירת שיער - ובזמן נטילת הכדורים (נאמר לי שזה יגבר) אך ההפך -לא היתה נשירה - וכרגע הנשירה נוראית מה לעשות????

13/08/2005 | 14:57 | מאת: ד"ר אשר יהב

השאלה היא באם אין אצלך איזו בעיה הורמונאלית. האם המחזור סדיר ? האם יש התגברות של הפצעים סביב המחזור?ידוע שאם יש בעיות הורמונאליות - אזי היעילות של רואקוטאן פחותה.במקרה כזה הטיפול צריך להיות יותר מכוון לבעיה ההורמונאלית.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור