אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

11/08/2005 | 12:55 | מאת: רינת

אני בת 21.5 ויש לי אקנה המפריעה לי מאוד. התבגרותי המינית מאוחורת יחסית (מחזור ראשון קיבלתי בגיל 15.5. והאקנה התחילה אצלי מאוחר מאצל רוב חברותי,בערך בגיל 16.5) . אני מטפלת בתכשיר חיצוני, שעוזר לטפל בפצעונים קיימים, אך לא מונע הייווצרות של חדשים. שאלתי: האם לחכות שתעבור לבד, כמו תופעות של גיל ההתבגרות? כלומר, האם בגיל כזה יתכן שמדובר באקנה שתחלוף לבד או שמדובר בתופעה שאם לא אטפל בה תרופתית תישאר אצלי?

11/08/2005 | 14:12 | מאת: ד"ר אשר יהב

גם אם זה יעבור איפעם , יכולות לחלוףלהןשנים רבות עד שזה יקרה,ובינתיים יכולים להשאר נזקים בלתי הפיכים כגון צלקות מכוערות . לכן ההמלצה היא לפנות למומחה ולטפל לפי ההמלצות שלו.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור