מחלת עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/08/2005 | 00:09 | מאת: אור

לאחי יש מספר בעיות הוא נמצא בחו"ל אנו חושדים כי מדובר במחלת עור או מערכת חיסון ירודה יש לו דלקות חריפות בגרון ובאיבר המין יש לו נוזל לבן וכתמים אדומים עליו כמו כן הוא סובל מחום גבוה מזיע בלילות (ומרגיש כאבים בגב והירדמות של צד שמאל של הפנים) האם יש לך רעיון למחלה זיהומית כלשהי האם מחלת עור ומה יכול לגרום עוד למער' חיסונית ירודה חוץ מאיידס? יעזור לנו מאוד תשובתך כיוון שהוא מאוד חולה ולא פה

10/08/2005 | 00:35 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין כמובן שום אפשרות לעשות אבחנות ללא בדיקת החולה.אך בראש וראשונה צריך לשלול את האפשרות של איידס ולשם כך כידוע לך הוא חייב לעבור בדיקות דם מתאימות.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור