אקנה-תכשירי ניקוי?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/08/2005 | 04:40 | מאת: גליה

האם מומלץ לנקות עור עם פצעוני אקנה עם הסבון המוצק של חברת קליניק? האם מומלץ לנקות עם סבון תינוקות כדוגמת נקה 7? האם לאחר השטיפה מומלץ גם לעבור עם מי פנים המכילים אלכוהול? האם מומלץ פדים לניקוי הפנים המכילים חומצה סליצילית כדוגמת אוקסי?

09/08/2005 | 12:11 | מאת: ד"ר אשר יהב

הכל תלוי במכלול הטיפול הרפואי שהמומחה המליץ ושאת מבצעת. הטיפול הוא מכלול אחד שלם שצריך להיות תפור ע"י המומחה לפי צרכיו הספציפיים של כל חולה. באופן כללי ניקוי עם תמיסה של חומצה סליצילית הוא דבר טוב בתנאי שהוא לא מתנגש עם טיפול אחר כגון רואקוטאן למשל.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור