פצע בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/08/2005 | 15:10 | מאת: מיכל

שלום, לבעלי יש מזה זמן רב באיזור המרפק מעין פצע. הוא לא מוטרד מזה אבל אני מאוד מאחר שכל חיפוש באינטרנט על פצעים שאינם עוברים מוביל לסרטן העור. למרות שזה ממש לא נראה כמו כל מה שמתארים במאמרים שקראתי. ברוב התמונות שראיתי מראים או שומות כעורות או פצעים כעורים ומה שיש לו יותר דומה לחצקון שלא עבר. הוא אומר שבהתחלה זה כאב כמו חצקון והוא ניסה לפוצץ ללא הצלחה והפסיק לגעת בזה. הוא גם חושב שזה קטן מאז. הוא מסכים ללכת להיבדק אצל רופא עור אבל רציתי לדעת מה עוד זה יכול להיות אם לא משהו מסוכן כמו סרטן עור. האמת שבתחילה גם אני באופן מפתיע לא הייתי מוטרדת מזה כי זה לא נראה כמו כל מה שמתארים כסרטן עור אבל מאז שהתחלתי לקרוא באינטרנט על כך שכל פצע שלא עובר חייבים לבדוק אני מאוד מוטרדת ומפוחדת שעבר זמן רב מדי. תודה, מיכל

09/08/2005 | 12:18 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין שום אפשרות להגיד לך מה זה מבלי לראות את זה. לכן אין לכם ברירה אלא להתייעץ עם מומחה - אם ה"פצע" לא מתרפא לבד.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור