כתמים בכפות הידים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/08/2005 | 15:12 | מאת: מילג

היי, אני גבר בן 34. לפני כחודש החלו לצוץ בצדם הפנימי של כפות ידי, כתמים אדומים מאד הנראים כשטף דם פנימי, בקוטר של 1-2 ס"מ ומגרדים באופן בלתי רגיל. הכתמים מופיעים למשך יומיים, נעלמים, וחוזרים שוב במקום אחר על פני כף היד. ניסיתי פעם אחת "פניסטיל", הוא הפחית את הגרד העז, אך לא השפיע כלל על הימצאות הכתמים. ברצוני לדעת מה זה? ולמי עלי לפנות? רופא המשפחה ביקש "אולי למרוח סטרואידים" וזה לא ממש נשמע לי... האם לפנות לרופא עור? (למרות שזה נראה פנימי...)? אולי למומחה לאלרגיות? מי יפענח עבורי את התעלומה? תודתי הכנה נתונה מראש שבת של שלום ושקט לכולנו מילג

05/08/2005 | 18:28 | מאת: ד"ר אשר יהב

אתה צריך לפנות למומחה למחלות עור. האם אתה משתמש באופן קבוע בתרופות כלשהן?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור