פטרייה בכף רגל

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/08/2005 | 23:12 | מאת: בטי

שלום ד"ר אני בת 60 בריאה בדר"כ, לפני 8 שנים היה לי סרטן השד ומאז אני במעקב. לאחרונה יש לי פטריה בכף רגל וקיבלתי ליטול כדורי בליעה, פעמיים בשבוע סה"כ 8 כדורים בשם פלוקנול. האם יש תופעות לוואי לכדורים אלו? האם מומלץ יותר למרוח משחה במקום ליטול כדורים? תודה רבה

05/08/2005 | 09:37 | מאת: ד"ר אשר יהב

הכל בכל מקרה בפני עצמו. למשל אם יש גם פטרת בציפורניים - אזי משחה אינה מסוגלת לבדה לחסל את הבעיה. בדרך כלל לא צריך לחשוש מתופעות הלוואי - בתנאי שהכל מבוצע תחת השגחה רפואית קפדנית ועם בקורת של בדיקות דם .ץ

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור