נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/08/2005 | 09:53 | מאת: אורנה

1.הנני בחורה בת 22 שנוטלת גלולת אסטל 35 לטיפול באקנה.מזה כחצי שנה יש לי נשירת שיער מוגברת.אבקש לדעת האם יש קשר בין השניים ואיזה בדיקות עלי לעבור כדי לשלול סיבות אחרות. 2.אבקש לדעת מה עלי לעשות לאחר הסרת שיער ברצועות שעווה כאשר מופיעים פצעונים על העור? אודה על התשובות לשאלותי.

03/08/2005 | 18:51 | מאת: ד"ר אשר יהב

קרוב לוודאי שאין קשר. תפני למומחה והוא יבדוק אותך ויחליט על סמך הבדיקה אילו בדיקות כדאי לבצע.הבדיקות שבדרך כלל מבצעים זה לרמת הברזל, תפקוד בלוטת התריס , רמת אבץ וכו. המומחה גם יחליט על סמך הבדיקה ועל סמך סוג הפצעים המדויק - איזו משחה לרשום לך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור