פוליקוליטיס - פצעי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/08/2005 | 12:38 | מאת: שי

שלום, אני סובל מהבעיה הנ"ל במשך יותר משנה... ניסיתי מספר טיפולים - כולל כל סוגי השמפו המוכרים וכן המשחות... לפני 4 ימים התחלתי לקחת אנטיביוטיקה מסוג loxavit forte שהיא, עד כמה שהבנתי מחליפתה של ה-אורבינול... בינתיים אני רואה שהפצעים לא נעלמים.... יש מוצא/מפלט אחר? האם הבעיה נעלמת מעצמה בשלב מסויים? אני די מיואש... אשמח לדעת יותר על סוגי טיפול אפשריים ותוחלת החיים של הוירוס הזה...

02/08/2005 | 14:44 | מאת: ד"ר אשר יהב

מנסיוני סוג זה של אנטיביוטיקה שרשמו לך אינו פותר את הבעיה. זה גם תלוי כמובן בסוג הפוליקוליטיס - יש כמה וכמה סוגים שהטיפול בכל אחד מהם שונה. בסוג השכיח של פוליקוליטיס בקרקפת יש בדרך כלל צורך לתת מנות קטנות( ובלתי מזיקות) של אנטיביוטיקות מסוימות לתקופות ממושכות.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור