נקודת חן שהתנפחה.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/08/2005 | 23:37 | מאת: אני ורק אני ורק אני.

שלום רב, לפני כשעה חזרתי מטיפול לייזר בידיים, ונתברר לי שהמטפלת (היא רופאה) העבירה את הלייזר בטעות על נקודת חן שבכף ידי, בין האצבע לאמה, והנקודה התנפחה - מה עושים במקרה כזה? האם פשוט לחכות שהנפיחות תרד? האם קרח עוזר במקרה כזה? אשמח לתשובה, תודה מראש, הילה.

02/08/2005 | 14:50 | מאת: ד"ר אשר יהב

זו בעצם תאונת-עבודה. אני הייתי ממליץ לך לפנות ולבקש שיכרתו לך את השומה שהתנפחה ושישלחו אותה לבדיקת - מעבדה.יש אפשרות קטנה - לפחות תאורטית -שעצם החשיפה הזו לליזר יכולה לגרום לכך שהשומה תהפוך בעתיד למה שהוא יותר מסוכן.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור