נשירת שיער אצל ילדות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/08/2005 | 14:44 | מאת: יפעת

לבתי בת ה- 5 יש שיער מתולתל ארוך שופע ומהמם, פעם בשנה היא הולכת לספר לקצר ולגרד השיער - לרענן אותו. אני חופפת לה את השיער כל יום. קיימת לה נשירה כרונית בזמן הסירוק לאחר חפיפה וגם במשך היום אני מוצאת את שערותיה מסתובבות . ברצוני לציין, כי היא אוכלת ירקות ופירות כל יום ,גם גבינות, ביצים וכו' כך שמהבחינה של אוכל - אין בעיה. מה יכולה להיות הסיבה, והאם יש בדיקות או טיפול מומלץ ?

05/08/2005 | 14:35 | מאת: ד"ר אשר יהב

נשירה של עד 150 שערות ביממה מן הקרקפת היא בגדר הנורמה. יתכן מאוד שהנשירה של בתך היא נורמאלית. תנסי לאסוף ולספור את כל השערות שנושרות לה מן הראש ביממה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור