מלנומה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/08/2005 | 12:08 | מאת: גלית

שלום! אני בת 33, לפני 13 שנה היתה לי מלנומה. נקודת חן היתה בגב, היא הוסרה ובזה נגמר. עד לפני כמה שנים הייתי במעקב אצל אונקולוג והכל בסדר. מדי כמה שנים אני נכנסת לחרדות שזה יכול לחזור. אני כמובן נמנעת מחסיפה לשמש עד כמה שזה אפשרי באקלים הישראלי. אני לא הולכת אף פעם עם גופיות, אבל בכל זאת חלק מהידיים חשופות, כמו כן הפנים והצוור.האם החשיפה המועטה הזאת ובלתי נמנעת היא מסוכנת בשבילי? האם לאחר כל כך הרבה שנים לאחר המחלה הסיכוי שלי לחלות במחלה שוב יותר גבוה מאדם ממוצע? תודה

05/08/2005 | 14:27 | מאת: ד"ר אשר יהב

אני מציע לך למרוח תמיד את החלקים החשופים של גופך באולטראסול סנסיטיב 50.מבלי לדעת פרטים מלאים על מצבך כולל בדיקה מדוקדקת - אין אפשרות לדעת אם הסכוי שלך לחלות חלילה שוב גדולים יותר מאדם ממוצע.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור