סינטומיצין

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

28/07/2005 | 20:44 | מאת: אוהב דוקטורס

דוקטורס נכבדים שלום רב... אשמח אם דוקטור יענה לי על השאלה הבאה: אני מטופל ברואקיוטן ויש לי את תופעת הלוואי של שפתיים מתקלפות ויובש בהן. מישהו זרק לי את השם סינטומיצין כנגד יובש ואחר שקראתי עלייה הבנתי שהיא בכלל לעיניים... האם היא דבר אפשרי כנגד היובש...? והאם מומלץ להשתמש בה? אציין שאני שם את כל חומרי האנטי יובש שאפשר מווזלין ועד לובלו וזה פשוט מציק ורוב היום אני מקלף את שפתיי מאשר מטפל בהם...

28/07/2005 | 21:01 | מאת: ד"ר אשר יהב

לחלוטין לא ממליץ. תבקש מן הרופא שלך שירשום לך משחת קורטיזון שמנונית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור