סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/07/2005 | 15:49 | מאת: שלי

אני יודעת שלא ניתן לעשות הרבה לגבי זה אך למיטב הבנתי אפשר לטפל במידה מה בסימנים בהיותם אדומים. קיים מוצר חדש של סולגר שלפי טענתם מעודד ייצור קולגן. נוטלים 2 טבליות ביום. נקרא HNS COMPLEX ומכיל בתוכו: Methylsulfonylmethane) MSM), ל-פרולין ול-ליזין, סיליקה, אבץ ונחושת. מה דעתך? האם קיים מוצר אחר שיכול לעזור?

23/07/2005 | 12:21 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

טיפול מקומי ברטין a או טיפול בליזר יכול לשפר את המצב לא ידוע לי על טיפול בכדורים סיסטמי שיכול לתת שיפור משמעותי

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור